ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κ.Φαρσαλινός: «Όταν ακούς για επιχείρηση ελευθερίας πρέπει πρώτα να καταλάβεις ποιος σου στέρησε την ελευθερία»

Κ.Φαρσαλινός: «Όταν ακούς για επιχείρηση ελευθερίας πρέπει πρώτα να καταλάβεις ποιος σου στέρησε την ελευθερία»

Ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, με ανάρτηση του στα social media, σχολιάζει την απόφαση της κυβέρνησης να μειώσει την διάρκεια των πιστοποιητικών νόσησης στους τρεις μήνες.

Η ανάρτηση του

«Όταν ακούς για επιχείρηση ελευθερίας, πρέπει πρώτα να καταλάβεις ποιος σου στέρησε την ελευθερία. Τότε μόνο θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να περιμένεις ελευθερία από εκείνους που σου τη στέρησαν, συνειδητά και εσκεμμένα.

Παίζοντας το ρόλο του “λαγού” της ηθικής κατάρρευσης της Ευρωπαϊκής κουλτούρας και της εκτροπής του δυτικού πολιτισμού, ο Έλληνας υπουργός υγείας προτείνει δημόσια πλέον την επ’ άπειρον ομηρία των πολιτών με ημερομηνία λήξης στα πιστοποιητικά κυκλοφορίας, παρόλο που είναι έτσι κι αλλιώς αδύνατο να επιτύχουμε το πολυδιαφημιζόμενο (ανέκδοτο πλέον) τείχος ανοσίας.

Τα πολιτικά ψίχουλα και απομεινάρια της Ευρώπης επισπεύδουν και επιβάλλουν δια της βίας εμβολιασμούς για να αντιμετωπίσουν μια μετάλλαξη που οι ίδιες οι εταιρείες-παραγωγοί των εμβολίων αμφιβάλλουν αν καλύπτεται από τα υπάρχοντα εμβόλια. Οι ίδιοι έκλειναν τα σύνορα σε χώρες που εμφάνιζαν τη μετάλλαξη, διότι προφανώς πιστεύουν πως οι μεταλλάξεις ταξιδεύουν στη business class των αεροπορικών εταιρειών. Απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι και άπειρη και ανίκητη…

Η αδιαμφισβήτη πολιτική και η αδιαμφισβήτητη επιστήμη δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Οπαδοί του μεσαίωνα και του σκοταδισμού, βιαστές της κοινωνίας και των πολιτών. Για την προστασία μας…

Σειρά σήμερα να υποστούν τον βιασμό είχαν οι νοσήσαντες, με το πιστοποιητικό ανοσίας να αποκτά πλέον διάρκεια 3 μηνών. Ενώ παρουσιάζεται ως εισήγηση της επιτροπής των ειδικών, έχει σημασία να ενημερωθούμε αν αυτοί οι ειδικοί βιάζουν την επιστημονική λογική και γνώση αυτόκλητα, η αν απλά υπακούουν σε πολιτικές προσταγές παρουσιάζοντας το ζήτημα ως δήθεν δική τους πρωτοβουλία.

Αποδεικνύουν ότι λαμβάνουν αποφάσεις με άλλα κίνητρα κι όχι για τη δημόσια υγεία.
Ντροπή…

Αφού θυμίσω πόσους μήνες πριν προειδοποίησα για την επ’ άπειρον αιχμαλωσία (22 Αυγούστου, https://tinyurl.com/3yt6xwx7 – εμβολιασμένοι που θα μετατρέπονται κάθε λίγο σε ανεμβολίαστοι), θα κλείσω με την ελπίδα και την ευχή να καταρρεύσουν με πάταγο και να αντιμετωπίσουν τον ηθικό διασυρμό και εξευτελισμό από την κοινωνία. Όπως τους αξίζει…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.