ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στυγνός εκβιασμός από Μ.Θεμιστοκλέους σε 60άρηδες: «Μέχρι τη Δευτέρα εμβόλιο αλλιώς πρόστιμο – Καμία παράταση»

«Όχι» δεν θα υπάρξει καμία παράταση

Στυγνός εκβιασμός από Μ.Θεμιστοκλέους σε 60άρηδες: «Μέχρι τη Δευτέρα εμβόλιο αλλιώς πρόστιμο – Καμία παράταση»

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, με ύφος στυγνού εκτελεστή απάντησε μονοκόμματα ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση στην επιβολή του πρόστιμου σε όσους άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Όχι» δεν θα δοθεί καμία παράταση σε αυτούς που δεν θα έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου μέχρι και την επομένη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου δήλωσε ο γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους σημειώνοντας «όσο δεν εμβολιάζονται κάθε μήνα θα επιβάλλεται πρόστιμο» επανέλαβε. Μάλιστα διευκρίνισε ότι μόνο για τον Ιανουάριο το πρόστιμο θα είναι 50 ευρώ.

Πώς θα επιβάλλεται το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών από τη Δευτέρα

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους υπολόγισε ότι ο αριθμός των συγκεκριμένων πολιτών υπολογίζονται στις 210.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει το ραντεβού τους όσος δηλαδή είναι ο Ευρωπαϊκός μέσος όρος, και τους κάλεσε να εμβολιαστούν διαβεβαιώνοντας ότι θα τους δοθεί απολυτή προτεραιότητα. Παράλληλα, άλλοι 170.000 πολίτες άνω των 60 έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Θεμιστοκλέους για εμβολιασμούς στο εξωτερικό

Ο κ. Θεμιστοκλέους διευκρίνισε επίσης ότι έχουν λυθεί όλα τα ζητήματα με τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί στο εξωτερικό συμπεριλαμβανόμενων και όσων έχουν κάνει το Ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=75&v=fCkCophKAGE&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.