ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Ισπανία: Στο έλεος του κορωνοϊού με 838 νεκρούς μέσα σε 24 ώρες – 6.528 τα θύματα στο σύνολο

Β.Ισπανία: Στο έλεος του κορωνοϊού με 838 νεκρούς μέσα σε 24 ώρες – 6.528 τα θύματα στο σύνολο

Μέσα σε 24 ώρες, επιπλέον 838 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στην Ισπανία, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό σε 6.528.

Πρόκειται για νέο, «μαύρο» ρεκόρ με τους περισσότερους θανάτους μέσα σε μόλις 24 ώρες στην Ισπανία.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ισπανία αυξήθηκε σε 78.797 από 72.248 το Σάββατο.

Ισπανία και Ιταλία πληρώνουν το βαρύτερο τίμημα από τον κορωνοϊό
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιταλία και η Ισπανία είναι οι χώρες της Ευρώπη που πληρώνουν το βαρύτερο τίμημα της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Παγκοσμίως, οι νεκροί από τον κορωνοϊό έχουν ξεπεράσει τους 30.000, με τα δύο τρίτα εξ αυτών να έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. Εκτίναξη καταγράφεται εκτός από την Ισπανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σάββατο, η Ιταλία ανακοίνωσε ότι οι νεκροί από τον κορωνοϊό ξεπέρασαν τους 10.000.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.