ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεπέρασαν τους 3.600 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ – 743 σε μια ημέρα

Ξεπέρασαν τους 3.600 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ – 743 σε μια ημέρα

Αυξάνονται συνεχώς οι νεκροί από τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ. Πλέον ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται σε 3.603, ενώ τα συνολικά κρούσματα ξεπέρασαν τις 186.000.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), μέσα σε ένα 24ωρο τα κρούσματα στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 22.562, ενώ ακόμη 743 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Νέα Υόρκη, σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 391 νέοι θάνατοι από τον COVID-19, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη συγκεκριμένη αμερικανική πολιτεία να φτάνει πια τους 1.941.

Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην πολιτεία υπολογίζονται σε 83.712.

Υπενθυμίζεται πως ένα ρωσικό αεροσκάφος με ιατρικό εξοπλισμό και εξοπλισμό προστασίας πέταξε προς τις ΗΠΑ χτες το βράδυ για να παράσχει βοήθεια στη χώρα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σήμερα, διεξήχθη τεχνικός συντονισμός και προετοιμασία για την αποστολή αεροσκάφους από τη Ρωσία (στις ΗΠΑ), η οποία αναμένεται να φύγει μέχρι το τέλος της ημέρας», ανέφερε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του, Ντόναλντ Τραμπ, συζήτησαν για αυτή την βοήθεια κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας τους τη Δευτέρα», τόνισε ο Ρώσος αξιωματούχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.