ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«From Russia with love»: Πέντε ομάδες γιατρών στέλνουν στη Σερβία οι Ρώσοι

«From Russia with love»: Πέντε ομάδες γιατρών στέλνουν στη Σερβία οι Ρώσοι

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ότι θα στείλει πέντε ακόμα ομάδες γιατρών στη Σερβία. Αποστολή που γίνεται εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ταυτόχρονα πως Ρώσοι και Σέρβοι ειδικοί συζήτησαν και συμφώνησαν στις λεπτομέρειες για την από κοινού μάχη για τον COVID-19.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι Ρώσοι εμπειρογνώμονες του στρατού, μαζί με τους Σέρβους συναδέλφους τους, συμφώνησαν αναφορικά με τις τοποθεσίες στις οποίες θα εγκατασταθούν οι γιατροί και το προσωπικό των μονάδων πυρηνικής, βιολογικής και χημικής προστασίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων», τονίζεται στη δήλωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Η Ρωσία στέλνει ακόμα δύο αεροπλάνα στη Σερβία

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε, την αποστολή ακόμα δύο αεροπλάνων στη Σερβία, που μεταφέρουν την απαραίτητη ιατρική βοήθεια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού (COVID-19).

Έτσι, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το έβδομο στρατιωτικό αεροσκάφος Il-76 των μεταφορών των Ρωσικών Αεροπορικών Δυνάμεων έχει απογειωθεί από το Αεροδρόμιο Τσκαλόβσκι στην περιοχή της Μόσχας προς τη Δημοκρατία της Σερβίας για να παράσχει βοήθεια για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού».
Αργότερα, το ρωσικό Υπουργείο πρόσθεσε ότι και όγδοο αεροσκάφος έχει απογειωθεί με προορισμό τη Σερβία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Σερβίας, στη χώρα έχουν -μέχρι στιγμής- καταγραφεί 1.476 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού και τουλάχιστον 39 νεκροί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.