ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το σούπερ ελιξίριο που διώχνει τους μύκητες των ποδιών μια για πάντα

Το σούπερ ελιξίριο που διώχνει τους μύκητες των ποδιών μια για πάντα

Δείτε το σούπερ ελιξήριο με τα δύο μόλις υλικά…

Το χαμηλό pH του σώματός σου επιτρέπει στους μύκητες να αναπτύσσονται.

Το μηλόξυδο είναι όξινο και η σόδα μαγειρικής βασική. Η ανάμειξη αυτών των δύο θα αποτρέψει την επιβίωση των μυκήτων στο σώμα σας!

Θα χρειαστείτε:

  • Μία λεκάνη Μαγερική σόδα
  • Μηλόξιδο
  • Ζεστό νερό
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αδειάστε ένα μπουκάλι μηλόξιδο στη λεκάνη και μουλιάστε μέσα σε αυτό τα πόδια σας για 20 λεπτα. Μετά στεγνώστε τα και ρίξτε ζεστό νερό στη λεκάνη και ξαναβάλτε τα μέσα για άλλα 20 λεπτά. Μετά ρίξτε και τη σόδα μέσα και κρατήστε τα για άλλα 20 λεπτά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.