ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΠΙΣ: Τέθηκε σε λειτουργία το ψηφιακό μητρώο γιατρών

ΠΙΣ: Τέθηκε σε λειτουργία το ψηφιακό μητρώο γιατρών

Σε μια προσπάθεια να βάλει «φρένο» στην αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έθεσε σε λειτουργία το ψηφιακό μητρώο γιατρών.

Πρόκειται για μια ψηφιακή πλατφόρμα η οποία είναι ενταγμένη στην ιστοσελίδα του ΠΙΣ και μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να εντοπίσουν ανά πάσα στιγμή όποιον από τους 64.510 γιατρούς όλης της χώρας επιθυμούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τα πρόσφατα φαινόμενα αντιποίησης του ιατρικού επαγγέλματος από πρόσωπα που ουδεμία σχέση είχαν με την ιατρική, αλλά δήλωναν ιατροί, ο ΠΙΣ προχώρησε στη δημιουργία του ψηφιακού μητρώο γιατρών, με όλους όσοι κατέχουν πράγματι την ιατρική ιδιότητα. Εκτός από το ονοματεπώνυμο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν, ακόμα, την ειδικότητα και τον Ιατρικό Σύλλογο στον οποίο είναι εγγεγραμμένος ένας γιατρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.