ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Ν.Χαρδαλιάς

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Ν.Χαρδαλιάς

Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς επέστρεψαν σήμερα στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό, μετά τον καθηγητή ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας πήρε τον λόγο.

«Υπάρχουν σημάδια που μας ανησυχούν και θέλουμε να παρουσιάσουμε με σαφήνεια τα δεδομένα. Δεν είμαστε στον Μάρτιο, αλλά την κατάσταση σας την παρουσίασε ο κ. Τσιόδρας. 469 κρούσματα είχαμε την τελευταία εβδομάδα. Εχθρός είναι ο εφησυχασμός. Διατηρούμε καλύτερη εικόνα από άλλες χώρες, αλλά χρειάζεται επαγρύπνηση», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

Τα νέα μέτρα:

  • Απαγορεύεται η διέλευση από Κακαβιά από 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί.
  • Σε 7ήμερη κατ’ οίκον απομόνωση όποιος εισέρχεται από Αλβανία
  • Παρατείνεται το όριο των 100 ατόμων για γάμους και βαφτίσεις ώς τις 31 Αυγούστου
  • Απαγορεύονται οι εκδηλώσεις σε πλοία, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους.

Ο υφυπουργός ανέφερε ότι δεν θα γίνεται καθημερινά η ενημέρωση από τον ίδιο και τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, θέλοντας να διασκεδάσει προφανώς την παλαιότερη φράση του, παρόντος του Σωτήρη Τσιόδρα, πως «Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινή ενημέρωση ζωντανά, αυτό θα σημαίνει πως τα πράγματα δεν θα έχουν πάει καλά» η οποία στοιχειώνει όλους μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις πριν λίγες μέρες ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε -μεταξύ άλλων- επέκταση της λίστας για την υποχρεωτική μάσκα και επιβολή πλαφόν 100 ατόμων σε γάμους και βαφτίσεις, την ώρα που τα γλέντια που ακολουθούν αυτές τις κοινωνικές εκδηλώσεις εξελίσσονται σε “βόμβες διασποράς” του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.