Γ.Πετράκος: «Πώς γίνεται να έχουμε λιγότερους θανάτους στην χώρα από πέρσι όταν δεν είχαμε κορωνοϊό;» (βίντεο)

Γ.Πετράκος: «Πώς γίνεται να έχουμε λιγότερους θανάτους στην χώρα από πέρσι όταν δεν είχαμε κορωνοϊό;» (βίντεο)

Mε ένα 25λεπτο βίντεο που έχει αναρτήσει ο Γρηγόρης Πετράκος στο προφίλ του στο Facebook, o τραγουδιστής αναλύει τους λόγους για τους οποίους κάτι δεν πάει καλά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Τα επιχειρήματά του είναι απολύτως λογικά και τα έχουν στο μυαλό τους εκατομμύρια πολιτών.

Έτσι λοιπόν ο τραγουδιστής πραγματοποίησε μια ενδελεχή έρευνα στηριζόμενη στα επίσημα κρατικά στοιχεία.

Ετσι λοιπόν εύλογα διερωτάται γιατί τις πρώτες 26 εβδομάδες του 2020 οι θάνατοι στην Ελλάδα, επί Covid-19, ανήλθαν στις 64.469 ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα το 2019 οι θάνατοι έφτασαν τους 65.496.

Είχαμε δηλαδή λιγότερους θανάτους φέτος που είναι χρονιά πανδημίας.

Ο τραγουδιστής διερωτάται: «Αν στην Ελλάδα δεν μας είχαν πληροφορήσει για την ύπαρξη πανδημίας δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα».

Επίσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν υπήρξε ποτέ δεύτερο κύμα της πανδημίας, αλλά αύξηση των κρουσμάτων λόγω της αύξησης των τεστ».

Ο Γ.Πετράκος δεν ισχυρίζεται ότι είναι γιατρός, όπως και κανείς από εμάς, αλλά άλλο αυτό και άλλο να καταπατούμε τους κανόνες της Λογικής.

Και η Λογική δεν είναι προνόμιο των επιστημόνων ούτε των κυβερνήσεων. Μπορεί να την διαθέτει ή να μην την διαθέτει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, ασχέτως αν έχει πτυχίο ή αν έχει βγάλει το Δημοτικό.

Αξίζει όμως να δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.