Μάλλον για μην μας ματιάσει μας «έφτυσε» ο Τραμπ...

ΕΟΔΥ: Αρνητικά όλα τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Γλυφάδας

ΕΟΔΥ: Αρνητικά όλα τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Γλυφάδας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στον Δήμο Γλυφάδας και πραγματοποίησε rapid test, με τα αποτελέσματα και των 344 να είναι αρνητικά.

«Μια καλή είδηση για την επανέναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας διά ζώσης. Με μεγάλη συμμετοχή έγιναν τα drive through τεστ για τον κορωνοϊό, που πραγματοποίησε ο Δήμος μας με ίδια δαπάνη και ιδιωτικό πιστοποιημένο φορέα. Τα τεστ αφορούσαν όλους τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό που από αύριο μπαίνουν ξανά στις τάξεις. Ο στόχος και η αγωνία μας είναι δεδομένη: Δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί ανοίγουν ξανά τη Δευτέρα και θέλουμε η επαναλειτουργία τους να γίνει με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για όλους. Τα αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ λοιπόν μας έδωσαν μεγάλη χαρά και ευχαριστούμε το πιστοποιημένο εργαστήριο DI Athens για την εξαιρετική συνεργασία», τόνισε για τα τεστ ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσέθεσε: «Από αύριο το πρωί -και κάθε πρωί- μαθητές και δάσκαλοι θα περνάνε από τις θερμικές πύλες που έχουμε βάλει στις εισόδους σε όλα τα σχολεία μας και θα μετράνε αξιόπιστα τη θερμοκρασία τους. Αντισηπτικά υπάρχουν παντού. Ο καθαρισμός θα είναι καθημερινός και σχολαστικός. Και ό,τι άλλο χρειαστεί για να προστατεύσουμε την υγεία των μαθητών και των δασκάλων, να είστε βέβαιοι ότι θα το πράξουμε».

Με την εποπτεία και την καθοδήγηση του δημάρχου, την όλη δράση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος επεσήμανε ότι: «Καταβάλλουμε συντονισμένες προσπάθειες ώστε να ανοίξουν τα σχολεία με τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Το αποτέλεσμα της σημερινής δράσης μας γεμίζει αισιοδοξία. Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά. Θα τα καταφέρουμε».

Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Νιτσιόπουλος και Δημήτρης Ακρίβος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Δήμου, η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ, αρμόδια για τους παιδικούς σταθμούς, Ελένη Καράχου –Σκούταρη και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Βαμβακερού. Μέσα σε μισή ώρα από τη διενέργεια του τεστ, όλοι όσοι υπεβλήθησαν σε αυτό ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από εργαζομένους του Δήμου Γλυφάδας για το αρνητικό αποτέλεσμα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.