ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εγγονός 87χρονου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του για Covid-19: «Δεν είχε καρδιακά προβλήματα ο παππούς μου»

Εγγονός 87χρονου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του για Covid-19: «Δεν είχε καρδιακά προβλήματα ο παππούς μου»

Στην καταγγελία πως ο 87χρονος παππούς του δεν είχε προβλήματα με την καρδιά του, προχώρησε ο εγγονός του.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ηλικιωμένος κατέληξε λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ της Κρήτης, με την ιατροδικαστική εξέταση να αναφέρει ότι ο θάνατος του οφείλεται σε στένωση στεφανιαίων αγγείων και υπετροφική καρδιοπάθεια, όπως ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του νοσοκομείου.

Ο εγγονός του άτυχου 87χρονου περιέγραψε ως ακαριαίο το θάνατό του λέγοντας πως μετά τον εμβολιασμό του κι ενώ περπατούσε για να καθίσει σε άλλο σημείο για το υποχρεωτικό 15λεπτο παρατήρησης κατέρρευσε χωρίς να προλάβει να πει οτιδήποτε ή να εκφράσει κάποια δυσφορία

Μιλώντας στον 98.4 ο εγγονός του Μάνος, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τι συνέβη εκείνο το πρωί στο νοσοκομείο και πως η οικογένεια δεν είχε αντιληφθεί ποτέ ότι ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε πρόβλημα καρδιάς.

Όπως είπε ο παππούς του δεν είχε ποτέ κανένα γνωστό καρδιολογικό περιστατικό. Ποτέ ούτε καν τις προηγούμενες ημέρες δεν ανέφερε ενόχληση ή δυσφορία.

Εξήρε τον τρόπο διαχείρισης του περιστατικού μετά την κατάρρευση του ηλικιωμένου από τους γιατρούς όπως και την ανθρώπινη συμπεριφορά του Καθηγητή Χρήστου Λιονή. Ζήτησε τέλος να πάρει πλήρεις απαντήσεις με ακριβή περιγραφή της αιτίας θανάτου καθώς η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ αναφέρεται μόνο σε ιατρικό ιστορικό παθήσεων του 87χρονου.

Ακούστε όσα είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.