ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τέλος στα σενάρια για Πάσχα στο χωριό: «Δεν έχει νόημα να το συζητάμε» λέει η Μ.Παγώνη

Τέλος στα σενάρια για Πάσχα στο χωριό: «Δεν έχει νόημα να το συζητάμε» λέει η Μ.Παγώνη

«Ξεχάστε το Πάσχα στο χωριό» λένε οι «ειδικοί», όπως σας αποκάλυψε πρώτο το pronews.gr και όπως όλα δείχνουν αυτό τελικά θα γίνει.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης έβαλε τέλος, στα σενάρια και σε κάθε ελπίδα για Πάσχα στο χωριό.

Ειδικότερα, η κ. Παγώνη, υπογράμμισε πως δεν έχει νόημα να συζητάμε για το Πάσχα όταν τα κρούσματα είναι τόσο πολλά. Συμπλήρωσε δε ότι η μετακίνηση από νομό σε νομό είναι αρκετά δύσκολη.

Η κ. Παγώνη αναφερόμενη παράλληλα στην κατάσταση των νοσοκομείων υπογράμμισε πως οι εφημερίες τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες είναι δύσκολες, οι πληρότητες στις ΜΕΘ -σε αρκετά νοσοκομεία- είναι στο 100%.

Τέλος, αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων σημείωσε πως τα λύκεια μπορεί να ανοίξουν αρκεί να γίνονται ένα με δύο self test την εβδομάδα.

Να τονίσουμε πως για το Πάσχα στο χωριό ερωτήθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είναι ένας από τους υπουργούς της κυβέρνησης που έχει ταχθεί αρκετές φορές υπέρ του ανοίγματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Α.Γεωργιάδης είπε για το θέμα πως «το να κάνουμε πρόβλεψη για τρεις εβδομάδες μετά είναι σαν να μιλάμε για το 2050», κάτι που δείχνει ουσιαστικά πως δύσκολα η κυβέρνηση θα δώσει το «πράσινο φως» για Πάσχα στο χωριό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.