ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βγάλετε το κουκούτσι από το αβοκάντο (βίντεο)

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βγάλετε το κουκούτσι από το αβοκάντο (βίντεο)

Αν είσαι από τη φύση σου κάπως απρόσεκτος και άτσαλος, τότε η αφαίρεση του κουκουτσιού από το αβοκάντο με τον κλασσικό τρόπο του μαχαιριού, ίσως αποδειχτεί λίγο επικίνδυνη.

Ένας ερασιτέχνης σεφ ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok όπου περιγράφει τον ασφαλέστερο τρόπο να βγάλεις το κουκούτσι από το αβοκάντο.

Ο Τρέις Αλεξάντερ έχει συγκεντρώσει πάνω από 700 χιλ. follower στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης όχι μόνο για τις δημιουργικές συνταγές μαγειρικής που ανεβάζει, αλλά και για τα έξυπνα hack που βοηθούν πολύ στην κουζίνα. Ο ίδιος ξεκινά το βίντεο κόβοντας το αβοκάντο στη μέση, προτού χωρίσει τα δύο μέρη του φρούτου.

Αλλά αντί να προσπαθήσει να βγάλει το κουκούτσι με ένα μαχαίρι ή ένα κουτάλι όπως θα έκαναν οι περισσότεροι άνθρωποι, ο νεαρός άντρας χρησιμοποιεί το χέρι του. Κρατάει το αβοκάντο στην παλάμη του χεριού του, με τον δείκτη και τον μέσο σε κάθε πλευρά του κουκουτσιού και τον αντίχειρα στο πίσω μέρος του φρούτου.

Στη συνέχεια ασκώντας ελαφριά πίεση σπρώχνει τον σπόρο και αυτός βγαίνει με τρομερή ευκολία.

@tracesoats

The hack you never knew about, but you’ll use everyday #avocado #foodtiktok #lifehack #tip

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Από τότε που ανέβηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής, το βίντεο έγινε viral και συγκέντρωσε χιλιάδες like και εκατοντάδες σχόλια από χρήστες που δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με το κολπάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.