Τις αγχολυτικές ιδιότητες μιας διατροφής πλούσιας σε φρούτα και λαχανικά υπογραμμίζει νέα συγχρονική έρευνα που δημοσιεύεται στο Clinical Nutrition.

Αν και παλαιότερες μελέτες είχαν επικεντρωθεί στις αρνητικές επιπτώσεις των κακών διατροφικών συνηθειών στα επίπεδα άγχους, η πρόσφατη μελέτη ρίχνει φως στην ανεξερεύνητη σχέση ενός υγιεινού μοτίβου διατροφής με το αντιληπτό άγχος, διευκρινίζει η υποψήφια διδάκτωρ Simone Radavelli-Bagatini από το Ινστιτούτο Διατροφολογικής Έρευνας του Πανεπιστημίου Edith Cowan.

">