ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Στέλεχος της Bayer: «Πριν από 2 χρόνια το 95% δεν θα δεχόταν μια γονιδιακή θεραπεία» -Με τον Covid-19 τα δέχονται όλα

«Γονιδιακή θεραπεία και κυτταρική θεραπεία τα εμβόλια για τον κορωνοϊό» παραδέχθηκε ο Stefan Oelrich

Στέλεχος της Bayer: «Πριν από 2 χρόνια το 95% δεν θα δεχόταν μια γονιδιακή θεραπεία» -Με τον Covid-19 τα δέχονται όλα

Στο πως ο κόσμος πλέον δέχεται τα πάντα, ακόμα και το να του εγχύσουν στο σώμα του μια γονιδιακή και κυτταρική θεραπεία, αναφέρθηκε ο Stefan Oelrich, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bayer AG.

Ο Stefan Oelric μίλησε σε συνέδριο για τα mRNA εμβόλια και υποστήριξε ότι πλέον λόγω του Covid-19 οι περισσότεροι πολίτες δέχθηκαν να εμβολιαστούν με αυτά τα σκευάσματα, κάτι που πριν από την πανδημία δεν θα το είχαν δεχθεί.

Οι δηλώσεις του είναι τρομακτικές, αλλά συνάμα και ρεαλιστικές, καθώς τον τελευταίο 1,5 χρόνο η πλειοψηφία των πολιτών έχει δεχθεί απίστευτα πράγματα τα οποία πριν από 1,5 χρόνο δεν θα μπορούσε ούτε να σκεφτεί κάποιος, lockdown, πιστοποιητικά εμβολιασμού, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κτλ.

O Stefan Oelric είπε χαρακτηριστικά: «Τελικά τα εμβόλια mRNA είναι ένα παράδειγμα για την κυτταρική και γονιδιακή θεραπεία!

Πάντα λέω, ότι αν είχαμε κάνει μία δημοσκόπηση πριν από δύο χρόνια, αν θα ήταν διατεθειμένοι οι πολίτες να ακολουθήσουν μία γονιδιακή ή κυτταρική θεραπεία και να την εγχύσουν στο σώμα τους, πιθανώς θα είχαμε ένα ποσοστό άρνησης γύρω στο 95%».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.