ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

AstraZeneca: Και η Ισπανία βάζει «στοπ» στους εμβολιασμούς

AstraZeneca: Και η Ισπανία βάζει «στοπ» στους εμβολιασμούς

Στην λίστα των ευρωπαϊκών χωρών που διακόπτουν τους εμβολιασμούς με το σκεύασμα της AstraZeneca προστέθηκε πριν από λίγο και η Ισπανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά τις Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία και η Ισπανία θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το εμβόλιο Covid της AstraZeneca για τουλάχιστον 15 ημέρες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας της Ισπανίας, καθώς όλο και περισσότερες χώρες αποφάσισαν να σταματήσουν την χρήση του εμβολίου της AstraZeneca, αναφέρει το Reuters.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, τα… κακά μαντάτα ήρθαν αρχικά από την Γερμανία, η οποία αποφάσισε να αναστείλει την χρήση του εμβολίου της AstraZeneca με την ανησυχία σε όλο τον κόσμο για τις παρενέργειές του να μεγαλώνουν.

Εξετάζει το θέμα και ο ΠΟΥ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέφερε σήμερα ότι η συμβουλευτική επιτροπή του εξετάζει τις πληροφορίες που σχετίζονται με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της COVID-19, όμως δεν υπάρχουν στοιχεία ότι οποιοδήποτε περιστατικό υγείας προκλήθηκε από το εμβόλιο.

Απαντώντας στο Ρόιτερς, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΟΥ Κρίστιαν Λιντμάιερ δήλωσε:

«Μόλις ο ΠΟΥ κατανοήσει πλήρως αυτά τα περιστατικά, τα ευρήματα και οποιεσδήποτε πιθανές αλλαγές στις νυν συστάσεις θα επικοινωνηθούν αμέσως στο κοινό.

Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι τα περιστατικά προκαλούνται από το εμβόλιο και είναι σημαντικό οι εκστρατείες εμβολιασμού να συνεχιστούν προκειμένου να μπορέσουμε να σώσουμε ζωές και να περιορίσουμε τη σοβαρή νόσο που προκαλεί ο ιός», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση ελήφθη μετά από συμβουλή της εθνικής ρυθμιστικής αρχής για τη διερεύνηση αναφορών σχετικά με περιστατικά θρομβώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.