ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Παράνοια» με ρεπορτάζ σε γυμναστήριο για τη μάσκα – «Τώρα φοράς και τώρα όχι» (βίντεο)

«Παράνοια» με ρεπορτάζ σε γυμναστήριο για τη μάσκα – «Τώρα φοράς και τώρα όχι» (βίντεο)

Άνοιξαν σήμερα τα γυμναστήρια με υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας από τους αθλούμενους.

Κάμερα τηλεοπτικού σταθμού βρέθηκε σήμερα το πρωί σε γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη για να καταγράψει την νέα… «κανονικότητα» στα γυμναστήρια, χαρίζοντας μας μοναδικές εικόνες.

Στην εκπομπή μίλησε ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, με τον έναν δημοσιογράφο να παρατηρεί ότι άτομα δεν φορούσαν μάσκα.

«Να έχουμε όλοι μια καλή αρχή, γιατί εφτά μήνες που ήμασταν κλειστοί φτάσαμε στα όριά μας. Το γυμναστήριό μας έχει εξωτερικούς χώρους, και μπορούμε να βγάζουμε όργανα έξω. Στο γυμναστήριο πρέπει αν μπαίνει κάποιος με ποδονάρια, κυρίως αν έρχεται για να ενημερωθεί και όχι κατά τη διάρκεια της άσκησης. Στο εσωτερικό υπάρχουν αποστάσεις και σήματα κάτω στο πάτωμα. Οι γυμναστές που δουλεύουν ελέγχουν αν τηρούνται οι αποστάσεις», είπε ο ιδιοκτήτης.

«Όταν κάνει κάποιος μια άσκηση αερόβια, επιτρέπεται να μη φοράει μάσκα, γιατί ανεβάζει παλμούς. Ο ωφέλιμος χώρος του γυμναστηρίου είναι 150 τετραγωνικά. Όσοι αθλούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα, και για το χώρο μας είναι μέχρι 6 άτομα. Τα βάρη είναι μια πιο στατική άσκηση. Εκεί πρέπει να φοράμε μάσκα γιατί οι παλμοί δεν ανεβαίνουν όπως στην αερόβια άσκηση», εξήγησε με την κάμερα να δείχνει γυναίκα να μην φοράει μάσκα, καθώς κάνει αερόβια άσκηση και να την βάζει, όταν κάνει βάρη, ενώ όλοι έχουν κάνει self test!

«Μέχρι να υπάρχει ανοσία θα ζητάμε από τους πάντες οποιοδήποτε πιστοποιητικό υπάρχει για την υγεία τους. Όσοι βρίσκονται στο γυμναστήριο έχουν κάνει self-test, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι. Επίσης λειτουργούμε με ραντεβού, ξέρουμε κάθε ώρα ποιος είναι στο γυμναστήριο», τόνισε κλείνοντας ο ιδιοκτήτης με το κερασάκι να μπαίνει στην τούρτα:

Η δημοσιογράφος ξεκινά διάδρομο και σε μια στιγμή λέει «έσκασα» και βγάζει την μάσκα, όπως υπαγορεύεται, όταν ανεβάζει κανείς παλμούς. Νωρίτερα είχε δώσει το μικρόφωνο να το κρατάει ο γυμναστής.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.