ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την πολιομυελίτιδα

Επρόκειτο για την πρώτη γνωστή μόλυνση στις ΗΠΑ εδώ και σχεδόν μια δεκαετία

Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την πολιομυελίτιδα

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κάθι Χότσουλ κήρυξε την Παρασκευή κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Πολιτεία εξαιτίας της πολιομυελίτιδας για να ενισχύσει τα ποσοστά εμβολιασμού στην πολιτεία εν μέσω περαιτέρω στοιχείων ότι ο ιός εξαπλώνεται στις κοινότητες.

Ο ιός της πολιομυελίτιδας έχει πλέον ανιχνευθεί σε δείγματα λυμάτων από τέσσερις κομητείες στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης καθώς και στην ίδια την πόλη. Οι κομητείες είναι αναλυτικότερα οι Rockland, Orange, Sullivan και Nassau.

Τα δείγματα βρέθηκαν θετικά στον ιό της πολιομυελίτιδας, ιός που μπορεί να προκαλέσει παράλυση στον άνθρωπο, όπως τονίζουν οι κρατικοί αξιωματούχοι υγείας.

Τα μη εμβολιασμένα άτομα που ζουν, εργάζονται, πηγαίνουν στο σχολείο ή επισκέπτονται το Orange, το Rockland, το Nassau, τη Νέα Υόρκη και το Sullivan διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο για παραλυτική νόσο, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Η Νέα Υόρκη ξεκίνησε την επιτήρηση των λυμάτων μετά από έναν μη εμβολιασμένο ενήλικα που κόλλησε πολιομυελίτιδα στην κομητεία Rockland τον Ιούλιο και υπέφερε από παράλυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Επίτροπος Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, Δρ. Mary Bassett, κάλεσε τους ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί να κάνουν αμέσως το εμβόλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.