ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί: «Μην αγοράζετε ή καταναλώσετε αυτό το ενισχυτικό σεξουαλικής δραστηριότητας»

Για πιθανό σοβαρό κίνδυνο υγείας κάνει λόγο ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από τις αρμόδιες γερμανικές αρχές

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί: «Μην αγοράζετε ή καταναλώσετε αυτό το ενισχυτικό σεξουαλικής δραστηριότητας»

Με σχετική του ανακοίνωση ο Εθνικός Οργανισμών Φαρμάκων (ΕΟΦ) εφιστά την προσοχή των καταναλωτών αναφορικά με ένα συμπλήρωμα διατροφής που προωθείται ως ενισχυτικό σεξουαλικής δραστηριότητας.

Πρόκειται για το προϊόν με ονομασία BLUE BULLS POWER.

Ο κίνδυνος έγκειται στο ότι το εν λόγω προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), χωρίς αυτή να δηλώνεται στη επισήμανση τους και δεν είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για το BLUE BULLS POWER

BLUE BULLS POWER

Ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από τις αρμόδιες γερμανικές αρχές, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση του προϊόντος BLUE BULLS POWER.

Τo συγκεκριμένο προϊόν προωθείται για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν αποκλείεται η διάθεσή του και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες αρχές, το προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), χωρίς αυτή να δηλώνεται στη επισήμανση τους. Το προϊόν δεν είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές (π.χ. διαδίκτυο) μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.