ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Scarlet EXP: Το χρυσό χάδι που ξυπνάει το κολλαγόνο του οργανισμού

Scarlet EXP: Το χρυσό χάδι που ξυπνάει το κολλαγόνο του οργανισμού

Την ενέσιμη ραδιοσυχνότητα, γνωστή και ως “Scarlet”, την γνωρίσαμε εδώ και ένα χρόνο και εντυπωσιαστήκαμε από τα αποτελέσματά της! Τώρα έρχεται η επόμενη γενιά, το Scarlet EXP για να αλλάξει τα δεδομένα στη μάχη ενάντια στη γήρανση και στα μεγαλύτερα αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες του χρυσού! 

Πώς λειτουργεί 

Το Scarlet EXP, ακολουθεί τις τάσεις της σύγχρονης Ιατρικής Κοσμετολογίας, που θέλουν τον οργανισμό να ενεργοποιείται και να αντιμετωπίζει μόνος του οποιοδήποτε αισθητικό πρόβλημα υπάρχει. Έτσι, το Scarlet EXP έχει την ιδιότητα να «ξυπνά» την παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού και να προκαλεί την νεοκολλαγένεση, χωρίς να εγχέεται καμία ξένη ουσία! Ουσιαστικά, πραγματοποιεί μία πλήρως ελεγχόμενη θερμική διέγερση στα σημεία που εφαρμόζεται, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να «αναγκάζεται» να δημιουργήσει κολλαγόνο για να την αντιμετωπίσει. 

Τι προσφέρει ο χρυσός; 

Ο χρυσός δεν δείχνει υπέροχος μόνο στα κοσμήματα! Σαν ευγενές μέταλλο έχει εξαιρετικές ιδιότητες, οι οποίες μάλιστα χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στην Κοσμετολογία. 

Το Scarlet EXP είναι εφοδιασμένο με επίχρυση κεφαλή. Έτσι, πετυχαίνουμε μία τριπλή δράση:

• Καταρχάς, το ισχυρό ενεργειακό κύμα που δημιουργείται από το Scarlet EXP διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος, λόγω της βέλτιστης αγωγιμότητας του χρυσού. 

• Επίσης, πραγματοποιείται καλύτερη κατανομή της ενέργειας, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.

• Ενώ ταυτόχρονα, εξαλείφονται οι πιθανότητες ερεθισμού της επιδερμίδας, μίας και με τον χρυσό υπάρχουν συνθήκες πλήρους αποστείρωσης! 

Με άλλα λόγια, το Scarlet EXP συνδυάζει την απόλυτη δύναμη για μέγιστη αποτελεσματικότητα, με την «ευγενική» συμπεριφορά του πιο διάσημου ευγενούς μετάλλου… του χρυσού!

Πού εφαρμόζεται; 

Το Scarlet EXP αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, για εκείνους που θέλουν να εξαφανίσουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές του προσώπου, με τρόπο απόλυτα φυσικό και με αποτέλεσμα διαρκείας. Οι ρυτίδες, λόγω της κολλαγένεσης που πραγματοποιείται, γεμίζουν από μέσα προς τα έξω, χωρίς τη χρήση ουσιών. Έτσι, το αποτέλεσμα βελτιώνεται μέρα με την ημέρα, ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αλλαγής των κύριων χαρακτηριστικών του προσώπου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, το Scarlet EXP είναι ίσως η μόνη μέθοδος που τολμά να «μιλήσει» ανοιχτά για τις λευκές ραγάδες και μάλιστα να τις αντιμετωπίσει με τεράστια επιτυχία! Με το Scarlet EXP καταφέρνουμε να “σπάσουμε” τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τα σημεία του δέρματος όπου υπάρχουν ραγάδες, με αποτέλεσμα να έρχονται τα υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος στην επιφάνεια. Έτσι λοιπόν ο ίδιος ο οργανισμός πραγματοποιεί μία άμεση ανάπλαση του “κενού” που αφήνουν οι ραγάδες, χρησιμοποιώντας τα υγιή κύτταρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.