ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεπέρασε το hangover της επόμενης μέρας κάνοντας aerobic!

Ξεπέρασε το hangover της επόμενης μέρας κάνοντας aerobic!

Οι ειδικοί προτείνουν την αερόβια άσκηση ως λύση για την αποβολή του αλκοόλ από τον οργανισμό μας!

Ξέχνα όσα ήξερες μέχρι τώρα για το hangover! Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Colorado Boulder η αερόβια άσκηση προστατεύει τον εγκέφαλο από τη ζημιά που προκαλεί η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ. Ο ερευνητές, αφού συγκέντρωσαν στοιχεία μέσω γραπτής εξέτασης, προφορικών ερωτηματολογίων, καθώς και μαγνητικής τομογραφίας διάχυσης του εγκεφάλου από 60 συμμετέχοντες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η τακτική αερόβια άσκηση περιόριζε τη ζημιά που προκαλούσε στη λευκή ουσία του εγκεφάλου η μεγάλη πρόσληψη αλκοόλ!

H αερόβια άσκηση περιλαμβάνει κάθε δραστηριότητα που αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου και τους κτύπους της καρδιάς (π.χ. περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο) και σύμφωνα με την έρευνα περίπου 60’ άσκησης καθημερινά, επιδιορθώνουν τις νευρολογικές βλάβες που προκαλούνται από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε, μια επίσκεψη στο γυμναστήριο ή απλώς το τρέξιμο στο κοντινό μας πάρκο, θα μας βοηθήσει να αποβάλουμε γρηγορότερα την αλκοόλη από τον οργανισμό μας εάν ήπιαμε ένα-δύο ποτά παραπάνω το προηγούμενο βράδυ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.