ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρευνα: Η καλύτερη ηλικία του ανθρώπου είναι τα … 31!

Έρευνα: Η καλύτερη ηλικία του ανθρώπου είναι τα … 31!

Στο «κόκκινο» κινείται η ενέργεια του ανθρώπου, όταν βρίσκεται στην ηλικία των 31 ετών, σύμφωνα με έρευνα σε δείγμα 2000 ατόμων από την εταιρία βιταμινών Healthspan

Στην ηλικία των 31 , η ενέργεια που έχουμε κορυφώνεται σε όλα τα επίπεδα…

Είμαστε, δηλαδή, στην καλύτερη φάση της ζωής μας είτε γιατί κάνουμε αχαλίνωτο σεξ , είτε γιατί έχουμε αποκτήσει παιδί , είτε γιατί είμαστε απλά ευχαριστημένοι με ότι κι αν κάνουμε, είτε γιατί αθλούμαστε περισσότερο.  

Έρευνα Βρετανών που διεξήχθη για λογαριασμό της εταιρείας βιταμινών “Healthspan” σε δείγμα 2.000 ατόμων -ανδρών και γυναικών- έδειξε πως στη ηλικία των 31, η ενέργεια χτυπάει “κόκκινο”. Αυτό παραδέχτηκε το 40% των ερωτηθέντων. Από αυτούς, οι περισσότεροι δήλωσαν ότι ένιωθαν πως βρίσκονται στο απόγειο της ενέργειάς τους σε αυτή την ηλικία είτε γιατί έγιναν γονείς είτε απλά γιατί αθλούνταν περισσότερο.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι, το 41% των Βρετανών υποστήριζε ότι ήταν ευτυχισμένοι σε αυτή την ηλικία και για το λόγο αυτό ένιωθαν όλο ενέργεια. 

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, ένας στους δέκα ανθρώπους στην ηλικία των 30 δήλωσαν πως ένιωθαν ότι είχαν αρκετή ενέργεια. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους ανθρώπους στην ηλικία των 20, των 50 ή των 60 ήταν μόλις ένας στους 20.

Αντιθέτως, οι 40ρηδες υποστήριζαν ότι η ενέργειά τους άρχισε να φθίνει εξαιτίας τους άγχους και του φόρτου εργασίας.  Ευτυχώς όμως, για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, τα νέα είναι ευχάριστα.

Η ενέργεια αρχίζει να πλημμυρίζει τον οργανισμό εκεί που δεν το περιμένει κανείς: στα 55 . Αλλά και για να μην περιμένει κανείς αυτές τις δύο ηλικίες -τα 31 και τα 55- για να αισθανθεί γεμάτος ενέργειας, υπάρχουν και άλλες λύσεις. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 61% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι για να τονώσει τον οργανισμό του καταναλώνει τσάι ή καφέ, το 46% ότι καταφεύγει σ΄έναν υπνάκο, το 42% ότι το ρίχνει στο περπάτημα και το 35% ότι τρώει μαύρη σοκολάτα. Οι ειδικοί, πάντως, προτείνουν τα καρύδια ως ένα θρεπτικό σνακ που δίνει ενέργεια στο…λεπτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.