Αμερικανική Αεροπορία: Θα χρειαστεί 74 επιπλέον Μοίρες αεροσκαφών μέχρι το 2030!

Αμερικανική Αεροπορία: Θα χρειαστεί 74 επιπλέον Μοίρες αεροσκαφών μέχρι το 2030!

Εντύπωση προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε η αμερικανική Αεροπορία αναφορικά με τη δύναμη που πρέπει να διαθέτει ώστε να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις του Λευκού Οίκου για τη νέα εθνική στρατηγική απέναντι σε Ρωσία και Κίνα.

Πιο συγκεκριμένα με τα όσα ανακοίνωσε η αμερικανική Αεροπορία θα χρειαστούν συνολικά 386 επιχειρησιακές Μοίρες και τουλάχιστον 40.000 ακόμη προσωπικό ώστε η USAF να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτές.

Έτσι σύμφωνα με τις προτάσεις των Αμερικανών η Αεροπορία τους είναι μικρή αυτό το χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να χρειαστούν ακόμη 74 Μοίρες μαχητικών, βομβαρδιστικών, ιπτάμενων τάνκερ κ.α. αλλά δεν έδωσαν στοιχεία για πόσα αεροσκάφη επιπλέον υπάρχει ανάγκη για να δημιουργηθούν οι 74 αυτές νέες Μοίρες και όλα αυτά μέχρι το 2030.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.