ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Καμμένος: Σε μια αποσταθεροποιημένη περιοχή οφείλουμε να έχουμε υψηλό αμυντικό προϋπολογισμό (φωτό)

Π.Καμμένος: Σε μια αποσταθεροποιημένη περιοχή οφείλουμε να έχουμε υψηλό αμυντικό προϋπολογισμό (φωτό)

«Αν είχαμε τόσους καλούς γείτονες όσο η Βουλγαρία δεν θα χρειαζόταν να είχαμε τόσο υψηλό ποσοστό επί του προϋπολογισμού μας, αλλά δεν μας αγαπούν πολλοί γύρω από τη γειτονιά μας» όπως απάντησε ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ερώτηση δημοσιογράφου στο πλαίσιο κοινής άσκησης Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας και Βουλγαρίας.

Η ερώτηση που τέθηκε στον υπουργό ήταν η εξής: «Πρόσφατα ο Ν. Τραμπ είπε ότι η Ελλάδα έχει μεγάλες επιτυχίες. Πώς καταφέρνει να έχει μεγάλο αμυντικό προϋπολογισμό;».

Ο Πάνος Καμμένος πρόσθεσε ακόμα πως «είμαστε υποχρεωμένοι, λοιπόν, να έχουμε έναν τόσο μεγάλο προϋπολογισμό και ιδίως μέσα σε μία αποσταθεροποιημένη ευρύτερη περιοχή παρά την οικονομική κρίση».

Ο υπουργός τόνισε ακόμα ότι: «Αυτό που ζητάμε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και από το ΝΑΤΟ να στηρίξει τις χώρες μας, ώστε να εξελίξουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και να τις εκσυγχρονίσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.