ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρχεται η πρώτη εμφάνιση της Σερένα Γουίλλιαμς μετά την εγκυμοσύνη της

Έρχεται η πρώτη εμφάνιση της Σερένα Γουίλλιαμς μετά την εγκυμοσύνη της

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, η Αμερικανίδα τενίστρια θα κάνει την πρώτη εμφάνισή της μετά τη γέννηση του παιδιού της, την ερχόμενη εβδομάδα στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι.

Το συγκεκριμένο τουρνουά φιλοξενεί μόνο αγώνες ανδρών και θα είναι η πρώτη φορά που θα διοργανώσει και αγώνα γυναικών. Άλλωστε, στο ανδρικό τουρνουά προέκυψαν σοβαρές απουσίες, καθώς οι Ναδάλ, Βαβρίνκα και Ράονιτς απέσυραν τη συμμετοχή τους κι έτσι μόνο το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς είναι αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον. Είναι εμφανές λοιπόν πως οι διοργανωτές επιχείρησαν και πέτυχαν, να στρέψουν την παγκόσμια προσοχή στο τουρνουά, πείθοντας την 36χρονη τενίστρια, να πραγματοποιήσει εκεί την επανεμφάνισή της στους αγώνες.
Φυσικά αυτό σημαίνει πως θα δώσει το «παρών» και στο Αυστραλιανό όπεν, εκεί δηλαδή όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά και κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο της, πριν σταματήσει λόγω της εγκυμοσύνης της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.