ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ειδική μνεία της καταλανικής «Sport» στην ιδιαίτερη σχέση του Ε.Βαλβέρδε με τον Ολυμπιακό

Ειδική μνεία της καταλανικής «Sport» στην ιδιαίτερη σχέση του Ε.Βαλβέρδε με τον Ολυμπιακό

Την ιδιαίτερη σχέση του Ερνέστο Βαλβέρδε με την Ελλάδα υπογραμμίζει η καταλανική Sport.

Σε ειδικό αφιέρωμα αναφέρει πως «επιστρέφει στην Αθήνα, όπου θα μπορούσε να γίνει δήμαρχος», ενώ κάνοντας μια ειδική αναφορά στη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού τονίζει πως θεωρείται ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ελληνικού συλλόγου.

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει συνηθίσει στις νίκες και αποθεώνει τον Βαλβέρδε όχι μόνο για αυτό, αλλά και για το θέαμα που πρόσφερε η ομάδα στο γήπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιστεύουν πως η ομάδα τους πρέπει να κάνει 30 νίκες σε 30 αγωνιστικές παίζοντας ταυτόχρονα όμορφο ποδόσφαιρο και ο Βαλβέρδε ήταν αυτός που πλησίασε περισσότερο στις επιθυμίες τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.