ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κλείνει» στην ΑΕΚ ο Κάιπερς – Η «Ένωση» συμφώνησε με τον Εργοτέλη

«Κλείνει» στην ΑΕΚ ο Κάιπερς – Η «Ένωση» συμφώνησε με τον Εργοτέλη

Η ΑΕΚ όπως φαίνεται, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Εργοτέλη για την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς και αναμένεται η υπογραφή του παίκτη, ώστε να αποτελέσει την τρίτη μετεγγραφή της Ένωσης τη φετινή σεζόν, μετά την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη και του Μάρκο Λιβάγια.

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ούγκο Κάιπερς, αφού η Ένωση τα «βρήκε» με τον Εργοτέλη για τη μετεγγραφή του Βέλγου επιθετικού που «σάρωσε» στη φετινή Football League, με 22 γκολ και 3 ασίστ.

Ο 21χρονος φορ, ύψους 1,85μ., ήταν δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των Κρητικών και θα κοστίσει περίπου 300.000 ευρώ στην ΑΕΚ, η οποία τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Κρήτης και απομένει να τα βρει και με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάπως έτσι μπαίνει τέλος και στα σενάρια για εμπλοκή άλλων ομάδων στην υπόθεση, με τον διεθνή με την Κ19 του Βελγίου -4 εμφανίσεις και 1 γκολ- Κάιπερς, να προστίθεται στις επιλογές του νέου προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.