ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Βαλένθια παλεύει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση

Η Βαλένθια παλεύει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση

Η Βαλένθια παλεύει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει από την Ισπανία με τη νίκη που θα τον κρατήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, όπως συνηθίζει για όλους τους αντιπάλους αλλά στην προκειμένη και για λόγους εντοπιότητας, την χαρακτήρισε πολύ σκληρή ομάδα τονίζοντας ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση.

Το σίγουρο όμως είναι τόσο ο Ισπανός όσο και οι παίκτες δεν θέλουν να επιτρέψουν στη Βαλένθια να πάρει μία από τις λιγοστές χαρές της στη φετινή Ευρωλίγκα, ξεπερνώντας για μια ακόμη φορά την απουσία του Νίκου Καλάθη (όπως έκαναν στα δύο προηγούμενα ματς με επιτυχία).

Οι πράσινοι θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2017 και κυρίως να εδραιωθούν στην 3η θέση, ουσιαστικά μία μόλις νίκη πίσω από την κορυφή με την συμπλήρωση του πρώτου μισού της κανονικής περιόδου.

Πέραν του Καλάθη ο Πασκουάλ δεν έχει άλλους πονοκεφάλους, ενώ η Βαλένθια που αναζητά μια μεγάλη νίκη για την ψυχολογία της (αλλά και για να διατηρήσει τις όποιες ελάχιστες ελπίδες έχει για να προλάβει το τρένο της 8άδας) καθώς μετρά 10 σερί ήττες στη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής
Πέμπτη 28/12
19:45, Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης
20:00, Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός
21:05, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ουνικάχα Μάλαγα
22:00, Βαλένθια-Παναθηναϊκός

Παρασκευή 29/12
19:00, Χίμκι-Μπαρτσελόνα
19:30, Αναντολού Εφές-Μπάμπεργκ
21:30, Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21:45, Αρμάνι Μιλάνο-Ερυθρός Αστέρας

Η βαθμολογία
1.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 11 νίκες, 3 ήττες
2.Ολυμπιακός 11 νίκες, 3 ήττες
3.Παναθηναϊκός 10 νίκες, 4 ήττες
4.Φενερμπαχτσέ 9 νίκες, 5 ήττες
5.Ζαλγκίρις 9 νίκες, 5 ήττες
6.Ρεάλ Μαδρίτης 8 νίκες, 6 ήττες
7.Μακάμπι 8 νίκες, 6 ήττες
8.Χίμκι 8 νίκες, 6 ήττες
9.Μπασκόνια 7 νίκες, 7 ήττες
10.Μάλαγα 6 νίκες, 8 ήττες
11.Μπάμπεργκ 6 νίκες, 8 ήττες
12.Ερυθρός Αστέρας 5 νίκες, 9 ήττες
13.Μπαρτσελόνα 4 νίκες, 10 ήττες
14.Αρμάνι Μιλάνο 4 νίκες, 10 ήττες
15.Βαλένθια 3 νίκες, 11 ήττες
16.Αναντολού Εφές 3 νίκες, 11 ήττες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.