ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Οργισμένοι οπαδοί εισβάλουν στα γραφεία του συλλόγου… ζητώντας εξηγήσεις

Παναθηναϊκός: Οργισμένοι οπαδοί εισβάλουν στα γραφεία του συλλόγου… ζητώντας εξηγήσεις

Οργισμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανθρώπους του συλλόγου στα γραφεία της ΠΑΕ. Μια μικρή ομάδα φίλων της ομάδας, έκανε ντου στα γραφεία προχωρώντας σε προπηλακισμούς.

Αυτό που επιβεβαιώνει η ΠΑΕ είναι πως 5 με 10 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του τριφυλλιού και φώναζαν συνθήματα εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους με όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες.

Λίγο πριν έρθει πάντως η επιβεβαίωση των πρασίνων, οι πληροφορίες ανέφεραν πως υπήρξε έντονη λεκτική επίθεση προς τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Χρήστο Παναγόπουλο ενώ προκλήθηκαν και υλικές ζημιές στα γραφεία.

Όλα αυτά, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Νίκου Λυμπερόπουλου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μπροστά στους οπαδούς βρέθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης στον οποίο φυσικά οι οπαδοί δεν εξέφρασαν κάποιο παράπονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.