ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟ: «Ναι» σε Δ. Γιαννακόπουλο για να αναλάβει το τμήμα βόλεϊ

ΠΑΟ: «Ναι» σε Δ. Γιαννακόπουλο για να αναλάβει το τμήμα βόλεϊ

Ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για εμπλοκή του στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, εξέδωσε η «μάνα του λόχου».

Ο επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος πρόκειται να συμβάλει οικονομικά το τμήμα βόλεϊ Ανδρών του «τριφυλλιου», ενώ το ψάχνει για συνολικό μπάσιμο.

Σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ είχε συνάντηση με τον Σωτήρη Πανταλέοντα για το θέμα και όλα δείχνουν οτι θα αναλάβει το «χτίσιμο» της ομάδας, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Η Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. με χαρά διάβασε τη δήλωση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και είναι στη διάθεσή του για οποιαδήποτε διαδικαστική κίνηση ή ενέργεια μας υποδείξει σχετικά με την διοικητική διάρθρωση της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, την οποία ξεκάθαρα όλοι μας επιθυμούμε να την ξανακάνει αντάξια του ονόματος του Συλλόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναφορά του δε, για την πρόθεση ανάληψης της Διοίκησης ολόκληρου του Ερασιτέχνη, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ενημερώνουμε όλο τον Παναθηναϊκό κόσμο ότι οι θέσεις της Διοίκησης και τα «κλειδιά» του Συλλόγου είναι 100% στη διάθεσή του από σήμερα, όπως άλλωστε έχουμε δηλώσει ανοιχτά από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.