ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στις 25 Φεβρουαρίου ο 1ος Γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2018

Στις 25 Φεβρουαρίου ο 1ος Γύρος του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2018

Τα αθλητικά σωματεία «Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου» (ΑΛΑ) και «Artemis Auto Club» συνδιοργανώνουν τον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2018, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών.

Στην τρίτη χρονιά αναγέννησης και ανέλιξης του θεσμού του Πρωταθλήματος Karting, και τρεις μήνες μετά από το συναρπαστικό φινάλε του Πρωταθλήματος του 2017, οι αγωνιζόμενοι του Karting επιστρέφουν στην πίστα της Αττικής για να αγωνιστούν στις κλασσικές κατηγορίες 60 Mini A & Β, Junior, Club, Senior, DD2, KZ2 και KZ3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ελεύθερες και χρονομετρημένες δοκιμές, καθώς και όλοι οι προκριματικοί και τελικοί αγώνες, θα διεξαχθούν αποκλειστικά την Κυριακή 25/02.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.