ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Σαββατοκύριακο ο 1ος Αγώνας ΠανελληνίουΠρωταθλήματος DRIFT & Κυπέλλου STREET LEGAL 2018

Το Σαββατοκύριακο ο 1ος Αγώνας ΠανελληνίουΠρωταθλήματος DRIFT & Κυπέλλου STREET LEGAL 2018

Στη Σχολή Μηχανικού, Λουτράκι αύριο και μεθαύριο (24-25 Μαρτίου) θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift και Κυπέλλου STREET LEGAL. Ο αγώνας, ο οποίος διεξάγεται στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πλήθους θεατών οι οποίοι θα απολαύσουν από κοντά τις συναρπαστικές μάχες μονών και διπλών περασμάτων των κορυφαίων οδηγών του πρωταθλήματος.

Στο σύνολο θα είναι 37 οδηγοί από όλη την Ελλάδα ο οποίοι βρίσκονται ήδη στο Λουτράκι και κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες.

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων για μια ακόμα φορά αποδεικνύει την αγάπη και στήριξή του στις διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, θέτοντας τον αγώνα υπό την αιγίδα του.

Το πρόγραμμα για τις δυο ημέρες διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 24/03

Ελεύθερα περάσματα, 12:00 – 15:00

Κυριακή 25/03

Ελεύθερα περάσματα, 10:00 – 12:00

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βαθμολογημένα περάσματα – Αγώνας, 12:30

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.