ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

PEUGEOT: Έκπτωση 30% στα ανταλλακτικά του Service!

PEUGEOT: Έκπτωση 30% στα ανταλλακτικά του Service!

Μία νέα προσφορά από την ελληνική αντιπροσωπεία της PEUGEOT…

Ανακοίνωσε 30% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά συντήρησης του αυτοκινήτου σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς που έχετε αυτοκίνητο Peugeot είναι ένα απλό «κλικ» στο λινκ της Peugeot.

Online ραντεβού ΕΔΩ

Ως εταιρεία-μέλος του Ομίλου Συγγελίδη η ελληνική αντιπροσωπεία επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την δέσμευσή της απέναντι στους πελάτες και ιδιοκτήτες μοντέλων PEUGEOT προσφέροντας μια ασυναγώνιστη έκπτωση στο πλαίσιο της παροχής υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσιών.

Κλείστε σήμερα κιόλας το Service του Peugeot σας μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας Online ραντεβού και κερδίστε 30% έκπτωση στα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν.

Σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, η Peugeot παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και στέκεται πάντοτε στο πλευρό του οδηγού που επιλέγει ένα μοντέλο της μάρκας προσφέροντας οικονομικές και δελεαστικές λύσεις σε κάθε επίπεδο. Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας πραγματοποιείται από άριστα εκπαιδευμένουςΤεχνικούς της Peugeot, ενώ τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και συνοδεύονται από 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2017, δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις καθώς και με τα προγράμματα Service Go και Ecoexpert και αφορά τα ανταλλακτικά του service όπως αυτά αναγράφονται στον οδηγό συντήρησης του κατασκευαστή για το κάθε μοντέλο PEUGEOT.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.