ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρουσίαση από την Nissan στα βελτιωμένα Qashqai και X-Trail

Παρουσίαση από την Nissan στα βελτιωμένα Qashqai και X-Trail

Η ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα της Nissan στην Ελλάδα παρουσίασε χθες ( Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου) το ανανεωμένο crossover Nissan Qashqai και το δημοφιλές SUV X-Trail.

Η παρουσίαση ήταν στατική αλλά σύντομα θα τα οδηγήσουμε και θα σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Σήμερα θα σας δώσουμε μια γεύση από τα νέα αυτοκίνητα και θα ακολουθήσει παρουσίαση για το καθένα ξεχωριστά.

Το Qashqai που είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη, έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις που ολοκληρώνουν τον premium χαρακτήρα του. Οι αναβαθμίσεις επικεντρώνονται στον σύγχρονο, νέο εξωτερικό σχεδιασμό, στα ακόμα πιο υψηλά επίπεδα ποιότητας στο εσωτερικό, στην βελτιωμένη οδηγική εμπειρία, αλλά και στην προσθήκη νέων τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων επιπέδων άνεσης, εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης για οδηγό και επιβάτες.

Το X-Trail που και αυτό είναι το πιο δημοφιλές SUV παγκοσμίως έγινε ακόμα καλύτερο ! Με μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα και την φινέτσα του, το νέο Nissan X-Trail έρχεται για να “κατακτήσει” τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών. Με αλλαγές που συνοψίζονται σε ένα εξωτερικό με ξεχωριστό και στιβαρό επανασχεδιασμό, στο υψηλής ποιότητας εσωτερικό με επιθυμητά νέα χαρακτηριστικά, αλλά και με πρόσθετη πρακτικότητα για τους ιδιοκτήτες χάρη στις καινοτόμες νέες τεχνολογίες, το νέο X-Trail θα κάνει ακόμα πιο άνετη και ασφαλή τη διαδρομή για τους επιβάτες του.

Βασίλης Θεοχαράκης

Τάκης Θεοχαράκης

Μάριος Μπαρκής

Στην γκάμα εκδόσεων του X-Trail έχει πλέον προστεθεί και η N-Connecta, προσφέροντας πρόσθετες επιλογές, αξία όπως και πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Στην παρουσίαση αυτή η Ν.Ι. Θεοχαράκης ΑΕ έδωσε μεγάλη σημασία. Άλλωστε το παρόν του έδωσε και ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Βασίλης Θεοχαράκης και ο διευθύνων σύμβουλος Τάκης Θεοχαράκης. Την παρουσίαση έκανε ο εμπορικός διευθυντής Μάριος Μπαρκής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.