ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πατούλης: «Πρέπει να στηρίξουμε τη Λέσβο για τουριστικό προορισμό»

Πατούλης: «Πρέπει να στηρίξουμε τη Λέσβο για τουριστικό προορισμό»

«Το νησί της Λέσβου έχει σηκώσει ένα μεγάλο βάρος κατά τη διάρκεια της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης. Ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ υποστηρίζω κάθε προσπάθεια που θα συμβάλει στην αύξηση του τουρισμού και στην ενίσχυση της κατανάλωσης των εξαιρετικών παραδοσιακών προϊόντων της».

Στη σχετική δήλωση προχώρησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψή του στο περίπτερο που έχει εγκατασταθεί στο Σύνταγμα με στόχο την 3ήμερη προβολή του νησιού από την Πέμπτη 28 Ιουλίου έως και σήμερα Σάββατο 30 Ιουλίου.

Όπως υπογράμμισε στη συνέχεια ο Γ. Πατούλης, όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα διαπιστώσουν από κοντά ότι η Λέσβος αποτελεί ένα εξαιρετικό τουριστικό προορισμό ο οποίος διαθέτει μεγάλο πλούτο παραδοσιακών προϊόντων και γεύσεων.

Στο ειδικό εκθεσιακό περίπτερο οι επισκέπτες μπορούν να βρουν υλικό για τη Λέσβο ως τουριστικό προορισμό (φυλλάδια, αφίσες, εκπτωτικά πακέτα ακτοπλοϊκών εταιρειών, προσφορές ξενοδοχείων, κ.α.), καθώς και παραδοσιακά προϊόντα του νησιού. Το περίπτερο θα είναι ανοικτό από της 9 π.μ. έως τις 10 μ.μ..

Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων για την προσέλκυση, Ελλήνων και ξένων, οι ξενοδόχοι προσφέρουν εκπτώσεις έως και 50% στα καταλύματά τους, ενώ μεγάλες εκπτώσεις έχουν ανακοινωθεί και στα έξοδα μετάβασης στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου, του Επιμελητηρίου Λέσβου και της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής. Το το 3ήμερο σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους θα υπάρξουν διάφορα πολιτιστικά δρώμενα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.