ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Καλεί τους προοδευτικούς πολίτες να απομονώσουν τις μισαλλόδοξες φωνές

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Καλεί τους προοδευτικούς πολίτες να απομονώσουν τις μισαλλόδοξες φωνές

Έκκληση στους προοδευτικούς πολίτες της Θεσσαλονίκης να απομονώσουν τις μισαλλόδοξες, εθνικιστικές, πατριδοκάπηλες φωνές, αντιπαρατάσσοντας και αναδεικνύοντας τις αξίες της αλληλεγγύης, της φιλίας, του αλληλοσεβασμού, της καλής γειτονίας και της συνεργασίας μεταξύ γειτονικών χωρών και λαών, απευθύνει, με ανακοίνωση της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χαιρετίζει τη συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

«Η συμφωνία των δύο κυβερνήσεων, της Ελλάδας και της πΓΔΜ, λύνει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα, αντιμετωπίζει αλυτρωτικές διαθέσεις, αποκαθιστά την ιστορική πραγματικότητα και πολιτιστική μας κληρονομιά, κλείνει μια εστία αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή και δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης στη βάση των όρων καλής γειτονίας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Αρκετοί από αυτούς που σήμερα πρωταγωνιστούν ενάντια στη συμφωνία, για χρόνια έτρεφαν τους δύο λαούς με το δηλητήριο του εθνικισμού, τρεφόμενοι οι ίδιοι από τη μη επίλυση του προβλήματος, χτίζοντας προσωπικές πολιτικές καριέρες. Άλλοι θυσιάζουν το συμφέρον της χώρας στον βωμό της μικροπολιτικής και του μικροκομματισμού, μη διστάζοντας να μετακινηθούν από θέσεις που πριν από λίγους μήνες υποστήριζαν, αλλά και υπηρέτησαν από θέσεις ευθύνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης χαιρετίζει την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών, θεωρώντας ότι αυτή είναι επ’ ωφελεία των δύο λαών και συμβάλλει στη σταθεροποίηση της ευρύτερης Βαλκανικής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.