ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Apple: Μειώνει την παραγωγή του iPhone 8 επειδή όλοι περιμένουν να βγει το «X» (βίντεο)

Apple: Μειώνει την παραγωγή του iPhone 8 επειδή όλοι περιμένουν να βγει το «X» (βίντεο)

Το iPhone 8 φαίνεται πως δεν πάει καλά σε πωλήσεις και η Apple ετοιμάζεται να μειώσει την παράγωγή του.

Όπως είναι λογικό το iPhone X είναι η συσκευή που έκλεψε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις στην παρουσίαση που έκανε η Apple τον Σεπτέμβριο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει η φήμη ότι η εταιρία έχει δώσει εντολή να μειωθεί η στο 50% η παραγωγή του iPhone 8 πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Apple σε τόσο αρχικό στάδιο κυκλοφορίας μιας συσκευής.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=K4wEI5zhHB0

Αυτό συμβαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος των χρηστών, περιμένουν την κυκλοφορία του iPhone X (στις 3 Νοεμβρίου) και δεν δίνουν και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το iPhone 8 που ήδη κυκλοφορεί στα ράφια των καταστημάτων. Μάλιστα οι πάροχοι υποστηρίζουν ότι ακόμα και το iPhone 7 ξεπερνά σε πωλήσεις το iPhone 8.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Apple δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο και δεν αναμένεται να κάνει όπως μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.