ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκληρές εικόνες: Βρέθηκε μωρό πεταμένο σε θάμνο με αγκάθια στην Ινδία -Έκλαιγε και αιμορραγούσε

Σκληρές εικόνες: Βρέθηκε μωρό πεταμένο σε θάμνο με αγκάθια στην Ινδία -Έκλαιγε και αιμορραγούσε

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι θέλησαν να ξεφορτωθούν οι άκαρδοι γονείς του και θεώρησαν πως ήταν προτιμότερο να το πετάξουν σε ένα θάμνο με αγκάθια. ν

Το κοριτσάκι βρέθηκε να κλαίει και να αιμορραγεί από τις δεκάδες αμυχές που είχαν προκληθεί στο μικροσκοπικό κορμάκι του από τα αγκάθια, σε μια αγροτική περιοχή της πολιτείας Γκουτζουράτ στην Ινδία.

Παρόλο που η περιοχή ήταν ερημική έτυχε να περάσει ένας περαστικός ο οποίος ανακάλυψε το βρέφος ακολουθώντας τον ήχο από το κλάμα της.

Ο σωτήρας της μικρούλας μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν ένα-ένα τα αγκάθια από το σώμα της και της χορήγησαν ορό. Ευτυχώς, το μωράκι δεν είχε μείνει για πολλές ώρες στο σημείο, έτσι οι επιπτώσεις στην υγεία του απο τη φρικτή περιπέτεια δεν θα είναι μόνιμες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι τοπικές Αρχές, το μωρό εγκαταλείφθηκε (όπως και τόσα άλλα κοριτσάκια στην Ινδία) από τους γονείς του, οι οποίοι αναζητούνται από την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.