ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλεία: Θαμώνας σε πανηγύρι ζήτησε παραγγελιά και άφησε 1.000 ευρώ στο κλαρίνο! (φωτό, βίντεο)

Ηλεία: Θαμώνας σε πανηγύρι ζήτησε παραγγελιά και άφησε 1.000 ευρώ στο κλαρίνο! (φωτό, βίντεο)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όλοι όσοι βρίσκονταν στο πανηγυρι στα Τσιπιανά Ηλείας, τον Δεκαπενταύγουστο, όταν είδαν παριστάμενο να σηκώνεται και να κρεμάει… 1000 ευρώ στο κλαρίνο.

Στο πανηγύρι τραγουδούσε ο Γιώργος Βελισσάρης και το κλαρίνο έπαιζε ο Σταύρος Ιωαννίδης. Φαίνεται ότι και οι δύο τα πήγαιναν τόσο καλά που θαμώνας ζήτησε παραγγελιά και την πλήρωσε με 1000 ευρώ. Η μεγάλη παρέα του «μερακλή» βρέθηκε εκεί από νωρίς στα πρώτα τραπέζια και ήρθε γρήγορα στο κέφι.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ διαδέχονταν το ένα το άλλο. Πρωταγωνιστής, η μεγάλη παρέα στα πρώτα τραπέζια από την οποία κάποια στιγμή ορισμένοι σηκώθηκαν και έπεσε η παραγγελιά στον Γιώργο Βελισσάρη, αφήνοντας με ανοιχτό στόμα τους υπόλοιπους παραβρισκόμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: flashstar.skaipatras.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.