ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: 65χρονος αυτοκτόνησε αφού πρώτα σκότωσε την αδερφή του

Tραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: 65χρονος αυτοκτόνησε αφού πρώτα σκότωσε την αδερφή του

Ένα οικογενειακό δράμα που οδήγησε σε τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 65χρονος, άντρας μαχαίρωσε θανάσιμα την 63χρονη αδερφή του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε. Λίγο μετά τις 12 χθες τα μεσάνυχτα η αστυνομία εντόπισε τις σωρούς τους στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Πελοπίδα 63.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Πρόσφατα είχε κάνει επέμβαση και όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες φοβόταν ότι θα φύγει από την ζωή, έτσι προκειμένου να μην αφήσει μόνη της την αδερφή του προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Στην μονοκατοικία που έμεναν οι δυο ηλικιωμένοι βρίσκεται κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος χτύπησε με το μαχαίρι την αδελφή του στο λαιμό και το στήθος και στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 65χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο “δικαιολογούσε” την πράξη του, λέγοντας “Συγνώμη για ό,τι έχω κάνει δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, άλλωστε και μένα δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς στα προβλήματα υγείας που είχα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.