Τι πραγματικά ισχύει για τα κινητά τηλέφωνα στο αεροπλάνο

Τι πραγματικά ισχύει για τα κινητά τηλέφωνα στο αεροπλάνο

Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για τη ζωή του πληρώματος των αεροπορικών εταιρειών, αν και οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι αυτή η δουλειά δεν είναι τόσο λαμπερή όσο φαίνεται.

Μια αεροσυνοδός που δουλεύει σε μεγάλη αμερικανική αεροπορική εταιρεία, η οποία ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη, για να μην χάσει τη δουλειά της και έχει το ψευδώνυμο «Betty», εξήγησε ότι η ζωή μιας σύγχρονης αεροσυνοδού απέχει πολύ από την αίγλη και τη λάμψη της χρυσής εποχής των αεροπορικών εταιρειών, αν και ακόμη υπάρχει αρκετό σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ.

Μεταξύ άλλων πολύ ενδιαφερουσών πληροφοριών, ανέφερε τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα με τα κινητά τηλέφωνα στις πτήσεις.

«Κανείς δεν κλείνει το κινητό του. Ούτε καν εγώ. Όλες αυτές οι οδηγίες είναι προληπτικές. Αφήστε το τηλέφωνό σας ανοιχτό. Κανείς δεν νοιάζεται», λέει εμφατικά η Betty.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να συμβεί το οτιδήποτε για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε. Τα συστήματα ελέγχου ενός αεροσκάφους πλέον έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ, που δεν θα επηρεάζονταν σε καμιά περίπτωση. Οι κανονισμοί άλλωστε ισχύουν εδώ και αρκετά χρόνια, από την εποχή που δεν υπήρχαν συσκευές όπως τα tablets. Οι κανονισμοί ήδη έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν, και κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις συσκευές του σε λειτουργία πτήσης. Τα αμέσως επόμενα χρόνια θα υπάρξουν ακόμη περισσότερες αλλαγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.