ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανός ΥΠΕΞ: «Οι αποφυλακίσεις Γερμανών και Αμερικανών πολιτών θα διευκολύνουν τα οικονομικά ζητήματα της Τουρκίας»

Γερμανός ΥΠΕΞ: «Οι αποφυλακίσεις Γερμανών και Αμερικανών πολιτών θα διευκολύνουν τα οικονομικά ζητήματα της Τουρκίας»

«Μεγάλη ανησυχία» για τις εξελίξεις στην Τουρκία εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας και τόνισε ότι η αποφυλάκιση των Γερμανών, όπως και των Αμερικανών, που κρατούνται σε τουρκικές φυλακές θα διευκολύνει και την οικονομική κατάσταση.

«Η Τουρκία είναι σημαντικός εταίρος και για τις γερμανικές επιχειρήσεις», δήλωσε ο κ. Μάας και πρόσθεσε ότι «η όξυνση στις σχέσεις με τις ΗΠΑ έχει επιδεινώσει την κατάσταση».

«Έχουμε παρόμοιες περιπτώσεις», σημείωσε, αναφερόμενος στους κρατούμενους σε τουρκικές φυλακές και πρόσθεσε ότι «θα ήταν ευκταίο να μην υπάρξει λύση μόνο στην διένεξη μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έτσι θα διευκολυνόταν και η επίλυση των οικονομικών προβλημάτων», δήλωσε και εξέφρασε την ελπίδα ότι, μετά την επίσημη άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, θα βελτιωθούν βήμα βήμα οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρώπη, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ. «Αυτό θα είναι, εν τέλει, προς το συμφέρον της ίδιας της Τουρκίας», επισήμανε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.