ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ρουμανία: ΜΚΟ του Σόρος προσπαθεί να εμποδίσει δημοψήφισμα για το γάμο των ομοφυλoφίλων

Ρουμανία: ΜΚΟ του Σόρος προσπαθεί να εμποδίσει δημοψήφισμα για το γάμο των ομοφυλoφίλων

Τελικά ποιοι είναι οι φασίστες; Αυτοί που συμμετέχουν σε δημοκρατικά δημοψηφίσματα ή αυτοί που προσπαθούν να τα εμποδίσουν όταν δεν τους συμφέρει;

Η Διεθνής Αμνηστία μία από τις αγαπημένες ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος στην οποία έχει «δωρήσει» εκατομμύρια δολάρια, αναλαμβάνει νομικές ενέργειες προκειμένου να εμποδίσει ένα δημοψήφισμα «παραδοσιακής οικογένειας» στη Ρουμανία για το αν θα οριστεί ο γάμος ως ένωση μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Το δημοψήφισμα προκάλεσε η ομάδα «Συνασπισμός για την Οικογένεια» όταν συγκέντρωσε τρία εκατομμύρια υπογραφές υπέρ της τροποποίησης του άρθρου 48 του Ρουμανικού Συντάγματος, για να το δηλώσει ως το θεμέλιο της οικογένειας είναι ένας γάμος μεταξύ «άντρα και γυναίκας» και όχι «συζύγων ».

Οι Ρουμάνοι γερουσιαστές ψήφισαν “συντριπτικά” για τις προτάσεις, και ένα δημοψήφισμα αναμένεται να λάβει χώρα στις 7 Οκτωβρίου, αλλά η Αμνηστία λέει ότι προτίθενται να αναλάβουν νομικές ενέργειες στο Συνταγματικό Δικαστήριο για να εμποδίσουν τον ρουμανικό λαό να επιλέξει τον ορισμό του γάμου, λέγοντας ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα «σαφές βήμα προς τα πίσω για τη Ρουμανία» και να έχει «σοβαρό αντίκτυπο στη ζωή των οικογενειών που δεν βασίζονται στον γάμο».

«Το δημοψήφισμα για την αλλαγή του ορισμού της οικογένειας στο σύνταγμα της Ρουμανίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε παραβίαση των διεθνών προτύπων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και να οδηγήσει σε ομοφοβικές διακρίσεις στη χώρα», δήλωσε εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας

«Η συνέπεια είναι πιθανό να είναι περαιτέρω περιορισμοί της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και διακρίσεις στην καθημερινή ζωή», πρόσθεσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΜΚΟ είχε προηγουμένως λάβει μια μεγάλη δωρεά από τον αριστερό «φιλάνθρωπο» Τζορτζ Σόρο για να συμμετέχει στην εκστρατεία υπέρ των αμβλώσεων στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, την οποία αρνήθηκε να επιστρέψει ακόμα και αφού κρίθηκε παράνομη από την Επιτροπή Προτύπων – τελικά η απόφαση της επιτροπής ακυρώθηκε δικαστήρια ως «διαδικαστικά ελλιπή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.