ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συναντήθηκαν Ρ.Τίλερσον και Σ.Λαβρόφ στο πλαίσιο της ASEAN

Συναντήθηκαν Ρ.Τίλερσον και Σ.Λαβρόφ στο πλαίσιο της ASEAN

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον, είχε συνάντηση με το Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, στο περιθώριο της Συνόδου της Ένωσης Χωρών Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, Μανίλα.

Σύμφωνα με τον Ρώσο ΥΠΕΞ, ο Αμερικανός ομόλογός του τον ρώτησε σχετικά με τα ρωσικά αντίμετρα έναντι των νέων αμερικανικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Παράλληλα, οι δύο ΥΠΕΞ συζήτησαν την συνεργασία ΗΠΑ – Ρωσίας στην καταπολέμηση των εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο, αλλά και την επίλυση του προβλήματος με την Βόρεια Κορέα.

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ δήλωσε ότι αισθάνθηκε την ετοιμότητα της αμερικανικής πλευράς, προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος με την Ρωσία.

Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για την Ουκρανία, Κουρτ Βόλκερ, θα συναντηθεί σύντομα με υψηλόβαθμο συνεργάτη του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λαβρόφ δεν διευκρίνισε πότε θα γίνει η συνάντηση του Βόλκερ με τον Βλάντισλαβ Σουρκόφ. Ο Βόλκερ έχει διατελέσει εκπρόσωπος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.