ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρέθηκαν «θησαυροί» στη σοφίτα της Όντρεϊ Χέπμπορν – Βγαίνουν σε δημοπρασία (φωτό)

Βρέθηκαν «θησαυροί» στη σοφίτα της Όντρεϊ Χέπμπορν – Βγαίνουν σε δημοπρασία (φωτό)

Η Οντρεϊ Χέπμπορν, άφησε πίσω της vintage κομμάτια τα οποία βρίσκονταν σε μία σοφίτα στην Ελβετία, και θα πωληθούν σε δημοπρασία στο Λονδίνο.

Πρόκειται για περισσότερα από 500 αντικείμενα, τα οποία θα πουληθούν σε δημοπρασία του οίκου Christie’s την επόμενη εβδομάδα. «Η μητέρα μου δεν ήταν συλλέκτρια, αλλά κρατούσε αντικείμενα για συναισθηματικούς λόγους», εξήγησε στο AFP ο γιος της ηθοποιού, Λούκα Ντότι.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που θα πουληθούν είναι πολυτελή φορέματα, των οίκων Givenchy και Valentino, αλλά και μία στολή ταυρομάχου από το 1964. Δημιουργίες οι οποίες θα κάνουν σε λίγες, όπως σχολίασε ο γιος της Σον Χέπμπορν Φερέρ.

Επίσης, στο «σφυρί» θα βγουν διάφορες βαλίτσες, μεταξύ των οποίων και μία φθαρμένη μαύρη που εκτιμάται ότι ήταν εκείνη με την οποία έφτασε η Χέπμπορν το 1948 στο Λονδίνο, με υποτροφία ως μπαλαρίνα, πριν γίνει μία από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς.

Ακόμη, πωλείται το σενάριο της ταινίας «Πρόγευμα στο Τίφανις», το οποίο περιλαμβάνει «κομμένες» σκηνές, όπως και άλλα σενάρια με τις χειρόγραφες σημειώσεις της Χέπμπορν. Στο «σφυρί» θα βγει και ένας πίνακας που ζωγράφισε η ίδια, την εποχή που ήταν έγκυος στον Λούκα Ντότι, αλλά και μία θήκη πούδρας με τα αρχικά της.

Η οικογένειά της όμως αποφάσισε να μην πουλήσει κάποια άλλα αντικείμενα από τη σοφίτα, για συναισθηματικούς λόγους. Ανάμεσά τους οικογενειακές φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της ηθοποιού, όπως και το Οσκαρ της για την ταινία «Διακοπές στη Ρώμη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.