ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο «στόχαστρο» της εφορίας ο οίκος Gucci

Στο «στόχαστρο» της εφορίας ο οίκος Gucci

Σε οικονομικό έλεγχο του οίκου Gucci σε Μιλάνο και Φλωρεντία, προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ιταλίας.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Stampa, η εισαγγελία του Μιλάνου έχει υποψίες ότι ο οίκος μόδας δήλωνε επί χρόνια στην Ελβετία έσοδα από δραστηριότητες που ανέπτυσσε στην Ιταλία, με αποτέλεσμα το ιταλικό δημόσιο να ζημιωθεί 1,3 δισεκατομμύριο ευρώ από φοροδιαφυγή.

«Ο οίκος Gucci συνεργάζεται πλήρως με τις Αρχές στις έρευνες που γίνονται, και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι δραστηριότητές του είναι νόμιμες και διαφανείς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό ανέφερε σε γραπτή δήλωση ο οίκος και μάλιστα επιβεβαίωσε, σύμφωνα με το Reuters, ότι έγιναν έρευνες στα κεντρικά στο Μιλάνο και στο παράρτημα της Φλωρεντίας. Ο γαλλικός όμιλος Kering, του οποίου ο Gucci είναι ναυαρχίδα, αρνήθηκε να σχολιάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.