ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκική λίρα: Συνεχής η πτωτική της πορεία έναντι του δολαρίου

Τουρκική λίρα: Συνεχής η πτωτική της πορεία έναντι του δολαρίου

Το τουρκικό νόμισμα συνεχίζει να βιώνει την μεγαλύτερη κατάρρευση της ιστορίας του. Ακόμη και η έκκληση για πρόωρες εκλογές δεν ωφέλησε., οι ανησυχίες αυξάνουν και το δολάριο ανεβαίνει

Μετά από την δήλωση του Ντεβλέτ Μπαχτσελί-προέδρου του ΜΗΡ, το δολάριο ανέβηκε ακόμη παραπάνω. Το δολάριο που πριν από την δήλωση του Τούρκου πολιτικού βρισκόταν στις 4,08 λίρες, στη συνέχεια ανέβηκε στις 4,1270 λίρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ευρώ πωλείται στις 5,1008 λίρες. Το χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης που άρχισε την μέρα στις 111.451 μονάδες, μετά από την δήλωση περί πρόωρων εκλογών είχε μια απότομη πτώση του 2% και τώρα βρίσκεται στις 108.274 μονάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.