ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άμεση αντίδραση των Κινέζων στους αμερικανικούς δασμούς: «Θα απαντήσουμε»

Άμεση αντίδραση των Κινέζων στους αμερικανικούς δασμούς: «Θα απαντήσουμε»

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση ΗΠΑ- Κίνας, μετά την απόφαση του Τραμπ να ενεργοποιήσει τους δασμούς σε εισαγωγές ύψους 50 δισ. δολαρίων. Tο Πεκίνο διαμηνύει μέσω ανακοίνωσης του υπουργείου Εξωτερικών ότι θα απαντήσει άμεσα, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντά της, που πλήττονται από τους αμερικανικούς δασμού.

Υπενθυμίζετια ότι οι δασμοί σε χάλυβα και αλουμίνιο έχουν ήδη ενεργοποιηθεί και οι νέοι αφορούν μία λίστα με τεχνολογικά, αγροτικά και άλλα προϊόντα αξίας 50 δισ. δολαρίων. Αρχικά η λίστα περιελάμβανε περίπου 1.300 προϊόντα, τα οποία φέρεται να έχουν μειωθεί, ύστερα από τροποποιήσεις, σε περίπου 800. Ωστόσο η αξία τους παραμένει σταθερή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουάσινγκτον επιβάλλει τους δασμούς επικαλούμενου κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας των αμερικανικών εταιρειών από την Κίνα. Το ΔΝΤ προειδοποιεί ότι με τις μονομερείς ενέργειες των ΗΠΑ και τα αντίποινα, που αυτές πυροδοτούν, τίθεται σε κίνδυνο το παγκόσμιο εμπόριο και συνολικά η παγκόσμια οικονομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.