ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τριετή συμφωνία για εμπόριο χωρίς δασμούς μεταξύ Ιράν και Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης

Τριετή συμφωνία για εμπόριο χωρίς δασμούς μεταξύ Ιράν και Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης

Το Ιράν όπως όλα δείχνουν για τα επόμενα 3 χρόνια θα εμπορεύεται με τη Ρωσία και αρκετά πρώην κράτη της ΕΣΣΔ χωρίς δασμούς

H ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι ενέκρινε το προσχέδιο νόμου για την επικύρωση της προσωρινής συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου μεταξύ της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (EAEU) και του Ιράν, η οποία στην συνέχεια θα πρέπει να επικυρωθεί από το κοινοβούλιο της Ρωσίας.

Στην αναφερόμενη οικονομική ένωση συμμετέχουν η Αρμενία, η Λευκορωσία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν και η Ρωσία. Η αναφερόμενη προσωρινή συμφωνία με το Ιράν επιτεύχθηκε στο περιθώριο της Οικονομικής Διάσκεψης στην Αστάνα, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου.

Η προσωρινή συμφωνία αναμένεται ότι θα έχει ισχύ για τρία χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι χώρες που την υπογράφουν να αναλαμβάνουν την υποχρέωση έναρξης διαπραγματεύσεων για μία μόνιμη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου, εντός ενός έτους από την έναρξη εφαρμογής, της προσωρινής συμφωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.