ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε εισπρακτική εταιρεία ανέθεσε η ΔΕΗ τις οφειλές – «Σκοτάδι» και κατασχέσεις για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν

Σε εισπρακτική εταιρεία ανέθεσε η ΔΕΗ τις οφειλές – «Σκοτάδι» και κατασχέσεις για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν

Στην εισπρακτική εταιρεία Qualco, ανέθεσε η ΔΕΗ την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών που δεν έχουν να πληρώσουν.

Οπου δεν γίνεται εφικτή η πληρωμή, θα ακολουθούνται διαδικασίες κατάσχεσης κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων των καταναλωτών.

Την ανάθεση της είσπραξης των οφειλών στην Qualco ανακοίνωσε επίσημα η ΔΕΗ, αντί 12 εκατ. ευρώ και αμοιβή με ποσοστά επί των εισπράξιμων οφειλών.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι την εξόφληση των διακανονισμών που θα συναφθούν. Υπεργολάβοι του έργου είναι: οι IBM Hellas A.E, Deutsche Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E., KPMG, Qualco UK Ltd., ΚΑΠΑ Research Α.Ε., και Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία και η Finacity Corporation.

Η Qualco ιδρύθηκε το 1998 και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές εταιρείες.

Εχει ενεργό ρόλο στη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων των 16 τραπεζών υπό ειδική εκκαθάριση, ύψους περίπου 9 δισ. ευρώ, ως ένας από τους τρεις εταίρους της PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τις οικογένειες που ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.